Portvin & Romkugler 30. januar 2020 kl. 19

250,00 DKK

Vil du smage Danmarks Bedste Romkugler og høre bagermester Carsten Matthiensens historie om, hvordan denne helt fantastiske romkugle ændrede hans liv?

Og vil du samtidig smage 4 gode portvine og 1 helt igennem fantastisk sherry, og høre en masse om netop disse vine og hvordan de kan bruges?

Så skynd dig at tilmelde dig vores portvins- og romkugleaften, som vi afholder på Hotel Niels Juel, Toldbodvej 20 i Køge, torsdag den 30. januar kl. 19 til ca. 21.30.

Her vil vores portvinsleverandør Dan Pedersen lægge ud med at servere 2 portvine, og fortælle jer en masse om portvine, og hvordan de også kan bruges. Herefter serveres kaffe med romkugler, og i mens vi drikker kaffen, vil bagermester Carsten Matthiesen holde foredrag om hans historie om, hvordan denne skønne romkugle har ændret hans liv. Når vi har drukket kaffen, vil Dan servere 2 portvine mere og runde af med 1 sherry.

Undervejs kan der købes øl og vand på Hotel Niels Juel.

På aftenen kan der handles de smagte portvine og sherry til fordelagtige priser.

Prisen for hele arrangementet incl. kaffe, romkugler, portvine og sherry er 250 kr. pr. person, og der er et max. på 100 billetter, så skynd dig at købe dine billetter, mens det er muligt.

Fakturaen på købet medbringer du som billet til arrangementet.

Vel mødt 30. januar kl. 19 på Hotel Niels Juel.
De bedste hilsner
Butik Life

HURRY! ONLY 15 LEFT IN STOCK.
+ -

Kategori:

Jeg vil gerne inspirere dig!

Tilmeld dig mit nyhedsbrev her og modtag samtidig gode tilbud

Navigation
Luk

Min Kurv

Kategorier