Tim og Simonsens sko produceres hos mindre, familiejede fabrikker i Spanien. Der anvendes udelukkende europæiske materialer af høj kvalitet til skoene, som fremstilles af dygtige skomagere. 

Det tager omkring to dage, før produktionen går i gang, indtil skoene er færdige. Undervejs er de igennem adskillige hænder, der hver især bidrager til klipning og udskæring af skindet, stitching, påsætning af sål, læstning, montering af snørrer, pudsning, pakning og distribution.

Tim og Simonsen sko er det oplagte valg for dig, der sætter pris på fodtøj, der ikke bare er af god kvalitet, men også ser godt ud og har en fremragende pasform. Hos Butik Life finder du et stort udvalg af Tim og Simonsen sko, der passer til ethvert outfit. Et sikkert valg, når din garderobe skal opdateres.

Du kan matche Tim og Simonsen sko med et væld af forskellige stilarter, så du opnår præcis det look, du ønsker. Tim og Simonsen sko er simple, men har et lækkert design med en høj detaljegrad, som passer til stort set alle outfits – uanset om du vil se casual ud på jobbet, eller du skal til fest med veninderne.

Tim og Simonsen sko er designet til den moderne, stilbevidste kvinde, der ønsker at se godt ud på jobbet, til parmiddag eller enhver anden anledning. Skoene afspejler således den stil, der kendetegner den moderne, europæiske kvinde, som sætter pris på god kvalitet, fremragende pasform og lækkert design.

Tim og Simonsen sko – dansk design med internationalt touch

Tim og Simonsens sko er kendetegnet ved deres stilsikre, danske design i en kvalitet, der er svær at matche. Tim og Simonsen er stiftet af Annette Timmermann og Annette Simonsen, hvoraf sidstnævnte har en baggrund fra den internationale modebranche. Den viden blev til grundstenen i Tim og Simonsen, der i dag producerer sko, sandaler, sneakers og støvler til kvinder i hele Europa.

Sko er således et af de helt store fokusområder for Tim og Simonsen, der med deres gode kvalitet og unikke designs rækker langt ud over Danmarks grænser. Tim og Simonsen sko er nemlig ikke bare populære herhjemme, men har opnået international anerkendelse og bliver båret af modebevidste kvinder i lande som Spanien, Italien og Bulgarien.

Tim og Simonsen sko sikrer maksimal komfort

Med et par Tim og Simonsen sko får du ikke bare et par almindelige sko af høj kvalitet – Tim og Simonsen sko har en fremragende pasform, der sikrer høj komfort, uanset hvilken anledning du bærer dem i. Tim og Simonsen sko er indbegrebet af lækkerhed, og de kan holde til at blive brugt igen og igen.

Tim og Simonsen sko sælges i enhver dansk modeforretning med respekt for sig selv. Butik Life er ingen undtagelse – vi vælger de produkter, du finder i vores sortiment, ud fra strenge kvalitetskrav, og Tim og Simonsen sko lever i dén grad op til dem. 

De fleste har råd til Tim og Simonsen sko

Selvom Tim og Simonsen sko er i utroligt høj kvalitet, fås de til priser, hvor de fleste har råd til at være med. Leder du efter et par sko af høj kvalitet, der er behagelige at gå i og som egner sig til enhver anledning, går du ikke galt i byen med et par Tim og Simonsen sko – de er en investering, der med garanti vil bringe glæde i mange år fremover.

Navigation
Luk

Min Kurv

Luk

Ønskeliste

Luk

Kategorier