Leder du efter Tim og Simonsen tasker og accessories, er du havnet det helt rigtige sted. Hos Butik Life finder du et stort udvalg af accessories og tasker fra Tim og Simonsen, der alle har det tilfælles, at de er af fremragende kvalitet og med lækre detaljer, der skaber et solidt helhedsindtryk.

Viser 1–50 af 65 resultater

  • Sort by
  • 5
  • 4
  • 3
  • List

Tim og Simonsen tasker

Alle skindvarer fra Tim og Simonsen produceres i Indien, da de har de bedste køer til produktion af skind. Den indiske leverandør har familie i Danmark, hvorfor han er bekendt med den skandinaviske tradition for produktion af skindvarer. Det betyder, at alle regler overholdes, så du udelukkende får skindvarer af højeste kvalitet, både hvad angår produktion, materialer og holdbarhed.

Det mikrofiber, der anvendes til produktionen produceres under OEKO-TEX®-certificering, der sikrer, at der ikke bruges unødvendige ressourcer i forhold til miljøet. Samtidig er der ingen stoffer i garnet, som skader huden. Det garn, der anvendes til produktion, fremstilles i Italien, hvor de har en lang og stolt tradition for garnproduktion.

Når du investerer i en Tim og Simonsen taske, får du et lækkert accessory, der egner sig til ethvert outfit. Uanset, om du er på udkig efter en Tim og Simonsen taske, der går til et casual outfit eller en festlig aften i byen med veninderne, finder du det i vores sortiment. De unikke accessories og tasker fra Tim og Simonsen henvender sig til den moderne kvinde, der sætter pris på at fremstå helt unik med sin egen personlige stil. 

Tim og Simonsen tasker fuldender outfittet

Tim og Simonsen er et dansk modebrand, der blev grundlagt i 2012 i Vejle. Stifterne, Annette Timmermann og Annette Simonsen, har hver især en baggrund i modebranchen, der gør, at de har sans for kvalitet, materialevalg og de små detaljer, der gør den store forskel.

Det gælder for Tim og Simonsen sko, jeans, toppe, leggings, støvler, underkjoler, trusser, Tim og Simonsen tasker, og alle de andre items, der passer ind i enhver modebevidst kvindes garderobe. Med en Tim og Simonsen taske kan du kombinere dit outfit, så du opnår et helt unikt touch, der matcher dagens humør – uanset, om du skal på arbejde eller i byen med veninderne.

Tim og Simonsen tasker af gode materialer

Tim og Simonsen tasker er af høj kvalitet, så du kan være sikker på, at de er en investering, som holder i mange år. Uanset, om du er på udkig efter en lille Tim og Simonsen taske i form af en blød skindbumbag eller en større taske, finder du det i vores sortiment.

Med de mindre Tim og Simonsen tasker får du en lækker taske i gode og bløde skindmaterialer. Taskerne har en justérbar rem, som sikrer en god komfort, når du er på farten. De er det oplagte valg, når du skal have dine vigtigste ting med dig på farten, eller når du skal ud at rejse.

Har du behov for en større taske, finder du større modeller i kalveskind blandt vores Tim og Simonsen tasker. Her er der både plads til mapper, din laptop og vigtige dokumenter. Praktisk, når du skal have det hele med på farten. De større Tim og Simonsen tasker egner sig således som business-taske, men er også bekvem, hvis du skal ud at shoppe.

Navigation
Luk

Min Kurv

Luk

Ønskeliste

Luk

Kategorier