Invero er en af Nordtysklands skarpeste producent af alsidigt og moderne tilbehør til kvinder. Hvert stykke beklædning er enten skabt i kvalitetsuld (fra merinofår) eller økologisk GOTS-certificeret bomuld, der er skabt på bæredygtige landbrugsmetoder. Vælg mellem spraglede mønstre, pangfarver eller pastel, når du går på jagt i Butik Lifes store Invero-sortiment. Her finder du alt fra tykke sjal til håndledsvarmere, pandebånd og huer – alt sammen i den højeste kvalitet.

Ulden udvindes med stor kærlighed og omhu for dyrevelfærden, processen og det enkelte færdige produkt. Invero sælger udelukkende deres produkter gennem specialforhandlere for at sikre eksklusivitet og individualisme. Derfor er vi som engagerede Invero-forhandlere her hos Butik Life særligt stolte over, at vi kan få lov til at tilbyde vores kunder Inveros produkter.

Merinould og øko-bomuld i højeste kvalitet

Invero skaber alle produkter i enten den fantastiske bløde merino-uld eller på en skøn kvalitet af bomuld, som begge er naturlige materialer. Invero er berømte for deres store omhu med spild, bæredygtighed, teknisk know-how og designmæssige fantasi. Derudover tilpasses hvert strikke-mønster til samtiden, så Invero hele tiden sikre moderne kollektioner, der både er tidsløse og trendy. Invero har base nær Hamborg, hvor de både designer, strikker, klipper, kanter, syer, pakker og afsender hver kollektion på deres 1200 kvm. store fabrik.

Merinould

Merinould udvindes af en fårerace kaldet merinofår. Merinould er således en meget fin uldtype med en fibertykkelse på 17-23 mikrometer, som gør merinogarnet ekstra blødt at røre ved og giver et flot mat udseende i produkterne. Merinould kradser ikke og er varmeregulerende mod din hud. Merinould anvendes derfor ofte til fx undertøj eller meget fint vævede tekstiler. Derfor kan man på nogle måder sammenligne vævestrukturen med det vi kender fra kashmir. Det betyder også at merinoulden bør behandles med stor omhu og respekt for dets fine kvalitet. Vask på et sensitivt program og med en holdbarhedsforlængende uldsæbe, så dine klæder holder længe og beholder både pasform og størrelse. Tør gerne klæderne fladt uden at hænge til tørre, så du undgår stræk og folder.

Invero bestiller den særlige merinogarn direkte fra Italien, hvor hver garnrulle er produceret med den dybeste respekt for både håndværket, men også velværen og levestandarden hos hvert enkelt merinofår. Al uld produceres og indfarves i Italien, hvorefter det fragtes til norden, hvor det strikkes og bliver til Inveros populære beklædningsgenstande. Helt præcist kommer ulden fra Tollegno og Lana Gatto i Piemonte, hvor fabrikanten er særligt berømt for dets fokus på omhyggelighed og blide merinogarnproduktion. 

Økologisk bomuld

Invero skaber deres bomuldsbaserede kollektioner i ren økologisk GOTS-certificeret bomuld. Bomuldprodukterne er mere kostvenlige, og ligner, samt føles som Inveros merinould-kollektioner rigtigt langt hen ad vejen. Bomulden udvindes på et certificeret økologisk landbrug, som er fødevarestyrelse-godkendt og bygger på bæredygtige traditioner. Bomuld har sine egne fantastiske egenskaber og er det gode alternativ til varme uldne varer. Bomuld er nemlig mere temperaturneutral og kan derfor sagtens bæres under varmere himmelstrøg. Det er særligt rart i sommerperioden, hvor uldprodukterne i højere grad egner sig som vintertøj. Derudover er bomuld et svedabsorberende materiale, som kan være med til at lede små svedperler væk fra huden gennem stoffet. Du kan vaske dine bomuldprodukter fra Invero på normale bomuldprogrammer, men vi anbefaler til enhver tid, at du vasker på lave grader og skåner både miljø og stof mod hårde vaske. På den måde forlænger du levetiden på dit tøj og bevarer dets blødhed hele produktets levetid. 

Invero sjal

Et sjal fra Invero indhyller din krop i høj kvalitet, stor komfort og lækre detaljer. Disse trekant-formede tørklæder og sjal er smukt udførte til stor glæde for vores mange kunder. Inveros sjal og tørklæder fås i skønne blandede eller ensartede farvenuancer. Her hos Butik Life fører vi følgende kollektioner:

  1. Joy er en tyk merinouldkvalitet, som varmer dig på selv den koldeste vinterdag. Dette sjal er en smule større end andre Invero-tørklæder. Brug dit Joy-sjal som et halstørklæde, om skuldrene, over jakken eller som et varmt dækken til kolde ben eller arme på kølige aftener. 
  2. Kyra er til dig der er til spragl og pang. Der er fart over farvefeltet i denne kollektion af tynde merinoulds-tørklæder, som også med fordel kan bruges som et sjal. Brug Kyra-tørklædet til at sætte kulør på dit festlige outfit eller hverdagen, samtidig med, at du holder dine lemmer varme. 
  3. Susi er ligesom Kyra-modellerne skabt i en finere merinould-type. Susi-kollektion er tørklæder i én farvetone, men som fås i en række af Inveros skarpe og velkendte farvepaletter. Brug Susi som et pift af kulør eller vælg en dæmpet farve, hvis du søger et mere afslappet look.
  4. Holly er mønstrede bomuldstørklæder, som fås i enten en spraglet version med stærke farver eller i en pastel version med dæmpede nuancer. Holly er et friskt pust til enhver anledning og kan sågar bindes om hoften når du skal på stranden, så dit strand-outfit ser smart ud med et snuptag.
  5. Hanni er et klassisk trekanttørklæde, skabt i blød økologisk bomuld. Disse tørklæder er ensfarvede i tonerne og skabt i feminine strikkemønstre. Gå på jagt blandt pasteller og pang, eller vælg de mere nordlige og grålige toner, alt efter hvad der klæder lige præcis dig, din stil og resten af din garderobe. 

Invero strik

Invero har et slogan, som oversat fra tysk lyder noget i omegnen af; “Strik er det som drømme er spundet af”. Det synes vi er både smukt, men også enormt retvisende her hos Butik Life, hvor vi har glæden af at kunne føle på og nærstudere hvert produkt, inden det sælges på shoppen. Og Invero har så ganske ret, for disse strikkede stoffer er som florlette små skyer, som alle kvinder vil nyde at vikle om halsen.

Invero er udover deres produkters komfort også meget anerkendte for deres moderigtige strikkemønstre og trendy farvepalette. Sy- og strikkemetoderne er nøje gennemtænkte til på én og samme tid at være både moderne og tidsløse. Inveros produkter henvender sig såvel til den smarte modne kvinde, men vi ser også en stigende popularitet hos de yngre kvinder. Generelt ser vi en stor efterspørgsel på Inveros høje kvalitet hos vores stilbevidste kunder, som ønsker at investere i tøj der klæder dem i mange år frem. Hver kollektion fra Invero, er gennemarbejdet af dygtige designere, som sætter en ære i, at maksimere garnets potentiale, fremhæve fine og feminine detaljer, samt ramme en bred målgruppe, som kan bære produkterne uanset kropstype og hudtone. 

Vi ved at du vil elske Inveros verden. Tag selv et kig i vores spændende shop. 

Navigation
Luk

Min Kurv

Luk

Ønskeliste

Luk

Kategorier