Det danske designerbrand du Milde har siden 2008 sat kulør på tilværelsen hos glade og tilfredse kunder verden over. Brandet er til dig der er vild med pang, pop og farvesplash, men som samtidig søger den høje komfort i tøj, samt et bæredygtigt alternativ til fast-fashion. Med sans for detaljer, topkvalitet, funky farver og spændende mønstre, tager du Milde modne danske kvinder med storm hver eneste dag. Det gør de med deres pragtfulde modekollektioner kombineret med skarpe forretningsfilosofier om respektfuld produktion, fokus på CO2-venlighed, ‘det gode håndværk’, samt pasform og komfort til alle størrelser kvinder. Oplev du Milde’s designs lige her i Butik Lifes shop og lad dig inspirere af klæder til både hverdag og fest. Gå på jagt imellem klassiske mønstre, modige trends og eksperimenterende nyfortolkninger af alt det du allerede kender og som du ved virker for dig og lige præcis din kropstype.

Fokus på dig hos du Milde

Brandet du Milde skaber hver tøjkollektion med et omfattende fokus på pasform og komfort for dig. Der er ingen smalle steder, når skaberne bag brandet, søstrene Rikke Hjordkvist Vahle (CEO) og Mette Hjordkvist (chef for design og produktion), kombinerer traditionelle håndværkstraditioner med nye spændende produktionsmetoder. Fremgangsmåden giver et friskt nyt look i kollektionerne samtidig med, at den høje kvalitet og komfort bevares. Klæderne falder smukt om din krop og fremhæver det allersmukkeste der er i dig. Brug du Milde’s produkter som et friskt pust når du vil peppe din nuværende garderobe op eller gå all in og investér i hele tøjsæt, som passer perfekt sammen i farvetoner og stil.

Du kan få du Milde’s produkter i alt lige fra XS til 3XL. Det er nemlig Rikke og Mettes mission at skabe beklædningsgenstande, som kan rumme enhver kropstype og størrelse. Du Milde har yderligere søstermærket ‘du Milde etc.’ som skaber tøj i størrelserne S til 5XL. Din krop er et tempel, som fortjener at blive vist frem i al dens skønhed. Ingen kvindekrop er ens og derfor løfter du Milde en vigtig opgave, når de producerer højkvalitetsprodukter, som kan bæres af alle og stadig se brændende smart ud.

Bæredygtige du Milde

Fællesnævneren for hvert stykke beklædning fra du Milde (hvad enten der er tale om en festlig kjole, et par strømpebukser eller en basisvare) er, at tøjet holder længe. Faktisk så længe, at rigtigt mange vælger at lade tøjstykkerne gå i arv eller sælger dem videre til andre, som vil elske at overtage de håndlavede produkter. Mette og Rikke udvælger personligt hvert stykke stof, tråd, garn eller broderi til deres kollektioner og med den største omhu og respekt for både miljø og mennesker.

CO2-venlig og respektfuld tøjproduktion

Alle produkterne fra du Milde produceres af kvinder i Europa (Polen, Italien og Portugal), som alle har en særlig sans og respekt for ‘det gode håndværk’. Blandt andet er flere produkter hæklet i hånden, strikket eller skabt af håndbroderede materialer.

Arbejdsforholdende for producenterne er gode og respektfulde. Alle ansatte arbejder under overholdte gældende EU-standarder og der foretages løbende kontrol, således at du Milde sikrer både arbejdsglæde og lange medarbejderbånd.

Derudover holder du Milde stolt deres CO2-aftryk nede ved, at producere alle varer indenfor Europas grænser. Du vil således ikke finde varemærker med ‘Made in China’ på i du Mildes sortiment.

Smæk på funky farver og pang

De unikke designs hos du Milde kombinerer spændende stilarter, mønstre, farver og materialer, som gør det spændende og indlevende for vores kunder her hos Butik Life, at gå i garderoben og finde dagens beklædning. Brandet opererer ofte i krydsfeltet mellem hvad der er smart og trendy lige nu og hvad moden historisk har frembragt af klassikere henover tiden. Dette munder ud i farverige og lækre tøjdesigns, til stor glæde for ‘du Milde fans’.

Er du ikke til en garderobe indhyllet i pang og pragt, så fortvivl ej; du kan altid finde basisvarer, i dæmpede og rolige nuancer. Brug her i stedet de levende tøjstykker til at komplimentere festlige anledninger eller til at peppe hverdagen lidt op, når det skal være lidt sjovt.

Du vil også opleve, at produkterne fra du Milde vil have fremhævende effekt på dig, din hudtone, dine øjne og din udstråling. Det er der nemlig tænkt på hos Rikke og Mette. Produkterne skal kunne gå til de fleste kvinder og være selvtillidsfremmende hos den der bærer dem. Disse smukke tanker går hånd-i-hånd med filosofien bag Butik Life og derfor er vi også så stolte af, at have du Milde med i vores spændende sortiment.

Modekollektioner fra du Milde

Hver sæson udkommer du Milde med nye spændende kollektioner – den ene mere spraglet og skøn end den anden. Derfor har vi også travlt, når en ny kollektion lander og vi forsøger hver gang at følge med. Kollektionerne er at finde på shoppen, efterhånden som vi modtager varerne. Vi tager også gerne imod specifikke ønsker, hvis der er enkelte produkter, som du drømmer om, at vi tager ind i vores sortiment eller bestiller hjem særligt til dig. Fordi vi her hos Butik Life altid søger at være ‘first-movers’ på, hvad der rører sig i modeverdenen for modne kvinder, vil tidligere kollektioner efterhånden sælge ud. Vi henviser derfor til, at du sørger for at slå til, mens varerne er på lager. Detil kan vi også anbefale, at du besøger vores sortiment af du Milde-basisvarer. Her finder du den samme høje kvalitet, gode pasform og sans for farve-appel, som vi kender hos de særlige sæsonkollektioner fra du Milde.

Populære du Milde-strømpebukser

Hos Butik Life oplever vi en høj efterspørgsel på strømpeben fra du Milde. Det kan vi godt forstå. De spraglede nuancer er skønne og vil klæde ethvert kvindeben. Strømpebukserne er dejligt elastiske og skabt i en høj kvalitet, så du kan have glæde af dem i lang tid. Hver nuance matcher farvetonerne i du Mildes kjoler, så du kan kombinere og skabe flotte tone-i-tone outfits – en trendy mode i øjeblikket. Du kan også mikse og matche efter behov og sætte farver sammen, som lige passer til dagens humør.

Strømperne er skabt i 3D lycra, som er en strømpebenskvalitet der har en ekstra høj mængde kvalitet. Dette gør strømpebukserne utroligt slidstærke og skaber en fantastisk pasform. Det er særligt behageligt oppe i taljen, hvor der ydermere er skabt en ribkant i linningen, som modvirker at strømpebuksen ‘ruller’ i kanten og skaber buler. Tværtimod vil du opleve at disse strømper medvirker til, at holde maveskinnet pænt på plads, så du kan iklæde dig både kropsnært og løsthængende tøj, uden at skulle bekymre dig om hudfolder og små deller. Skønt ikke?

Navigation
Luk

Min Kurv

Luk

Ønskeliste

Luk

Kategorier