Tim og Simonsen er et dansk brand, der producerer unikt modetøj, fantastiske basisvarer og lækre accessories. Alle items fra Tim og Simonsen kan sammensættes på kryds og tværs, så du opnår præcis det look, der kendetegner dig og din personlighed. Det danske modebrand er kendetegnet ved, at alle produkter er i høj kvalitet og har små, fine detaljer, der gør Tim og Simonsens kollektioner til noget helt specielt.

Enhver kvinde, der går op i sin personlige fremtoning, bør have styr på sin basisgarderobe. Den skal indeholde forskellige produkter, du kan kombinere, så du hver dag opnår et look, der matcher dit humør. Med Tim og Simonsen kan du opnå præcis dét – uanset om du ønsker, at dagens outfit skal være stilrent, moderne, casual eller med wow-faktor og masser af knald på farverne.

Tim og Simonsen blev grundlagt i 2012

Tim og Simonsen blev grundlagt af Annette Timmermann og Annette Simonsen i 2012 i Vejle, hvor det danske brand stadig holder til. Tim og Simonsens kollektioner bærer præg af, at de er af høj kvalitet og passer ind i enhver garderobe. Tim og Simonsen producerer en lang række forskellige items, der matcher hinanden, men som også kan kombineres med produkter fra andre brands for at opnå et helt unikt og personligt look, der matcher dagens humør.

Du kan således finde de populære Tim og Simonsen-sko og Tim og Simonsen-tasker i vores sortiment. Herudover producerer Tim og Simonsen sneakers, sandaler, sko, støvler, bælter, underkjoler, toppe, leggings og trusser, som alle sammen passer ind i enhver modebevidst kvindes garderobe.

Tim og Simonsens kollektioner er fyldt med detaljer

Tim og Simonsen forsøger ikke at revolutionere modeverdenen – i stedet fokuserer det danske modebrand på at producere lækre basisprodukter med masser af små detaljer, der i samspil med de klassiske snit skaber en lækker finish, som kun få brands kan matche. Tim og Simonsens kollektioner er aldrig er kedelige, selvom de passer til stort set enhver stil. 

Produkterne fra Tim og Simonsen skiller sig ud fra andre basisvarer, både i form af den høje kvalitet, de små, finurlige detaljer og blondekanter, men også fordi de kan kombineres på kryds og tværs, så du opnår præcis det look, der kendetegner dig og din unikke personlighed.

Tim og Simonsen er synonym med høj kvalitet

Tim og Simonsen producerer tøj, smykker, tasker og accessories til kvinder i alle aldre, der har én ting tilfælles – at de lader sig ikke nøjes med billige basisvarer af ringe kvalitet. Du får smæk for skillingen, når du investerer i et produkt fra Tim og Simonsen. 

Tøj og accessories fra Tim og Simonsen egner sig til dig, der ikke går på kompromis, når du skal forkæle dig selv – hverken når det kommer til funktionalitet, pasform og design. Uanset, om du er på udkig efter en lækker top, en accessory i ægte skind eller et helt tredje item til at fuldende garderoben, kan du være sikker på, at der er kræset for detaljerne, når du vælger Tim og Simonsen.

Øko-certificeret mikrofiber sikrer en fantastisk pasform

Flere af Tim og Simonsens produkter er produceret af øko-certificeret mikrofiber af italiensk kvalitet. Det er det ypperste materiale, da det gør tøjet ultra-lækkert, åndbart, antibakterielt, allergivenligt, antistatisk og 100 % farveægte. Alle produkter fra Tim og Simonsen har derfor en fremragende pasform, der er svær at matche, ligesom du kan være sikker på, at det holder formen i mange år.

Men vær advaret – når først du har prøvet et item fra Tim og Simonsen, kan det være svært at vænne sig til at skulle gå i andet. Det er lækkert at have på, men det har også den fremragende egenskab, at det ser fantastisk ud og egner sig til både hverdag og fest. 

Fuldend dit look med Tim og Simonsens accessories

Tim og Simonsen designer ikke udelukkende lækre basisvarer med en fantastisk finish. Det danske brand producerer unikt modetøj og fine accessories, der passer ind i enhver moderne og stilbevidst kvindes garderobe. Med de mange fine accessories fra Tim og Simonsen har du en unik mulighed for at fuldende dit look, så det matcher lige netop dig. Du kan eksempelvis give dit outfit et personligt touch ved at kombinere dagens outfit med en lækker taske fra Tim og Simonsen.

Du vil således kunne forvandle dit afslappede hverdagsoutfit til et prangende, festligt og funky look på ingen tid, så du er klar til enhver begivenhed. Det bliver som en leg at style dit outfit med Tim og Simonsens fremragnde produkter, uanset om du skal til fest eller bare ønsker at se godt ud i hverdagen.

Navigation
Luk

Min Kurv

Luk

Ønskeliste

Luk

Kategorier