Invero Fleur Felsen Kappe

1.399,00 kr.

Fleur er en kappe fra Invero – et stort lækkert sjal som dækker hele overkroppen, og hvor siderne foran kan foldes over hinanden, så der er lukket af for kulden. Tilsætter du fx et tilsvarende Joy sjal og binder som tørklde foran, fuldender du lukningen, så du holder dig rigtig godt varm.

Kappen kan bruges inde som ude – vinter og sommer, eller nærmere hele året rundt. Når du skal ud og handle, eller en gåtur i skoven – når du sidder en kold sommeraften ved campingvognen, eller blot træt hjemme og småfryser sidst på dagen, så tag kappen over dig, og varmen vil brede sig i kroppen meget hurtigt.

Kappen er tykt strikket i det fineste merino uld, og den fås i flere farvekombinatioer. Der er lavet både sjal/tørklæde, håndledsvarmere og pandebånd i samme design, så du kan kombinere en hel serie. De kan også kombineres med ensfarvede uldvarer, så der opstår et større farvespil.

Kappen skal håndvaskes, men start med at hænge den ud til udluftning i det friske vejr, og gerne koldt vejr. Uld er selvrensende, så med frisk luft kommer du langt.

Tilgængelig på restordre

+ -

Varenummer (SKU): 2104000123 Kategori:
Navigation
Luk

Min Kurv

Luk

Ønskeliste

Luk

Kategorier