Tim & Simonsen Martha Legging Lace High Waist

349,00 kr.379,00 kr.

Tim & Simonsen Martha Legging Lace High Waist er super lækre leggings i microfiber i 2 str.: onesize, som dækker str 34-44 og plus size som dækker 42-52. De har blondekanter i bunden af benet, på samme måde som blusemodellen Mary, som har det tilsvarende på ærmerne. De er meget strækbar og derfor meget flexible i brug. Den høje linning giver et skønt hold uden på nogen måde at stramme. Anvend dem til hverdag og til fest, når det er varmt, og når det er koldt – under kjolen eller under flyverdragten, eller tag dem på til yogatimen, Du vil opdage, at de er værd at have på kroppen 24 timer i træk uden du mærker det, og uden du kan dufte det, når du tager det af.

Det skyldes, at microfiberen er svedtransporterende, temperaturregulerende og åndbar, dvs, du kan dyrke sport i microfiberen, da sveden transporteres bort fra kroppen, og du bliver derfor ikke våd på kroppen. Når du har det varmt, fjernes varmen fra din krop, og når du er kold, holder det på varmen.

Microfiberen er antibakteriel, hvilket vil sige, at microfiberen kun skal vaskes ved 30 grader for at blive ren og lugtfri. Samtidig er microfiberen antistatisk, dvs at microfiberen ikke tiltrækker andre stoffer, så det klæber til kroppen.

Microfiberen er farveægte, og det betyder, at farven ikke falmer ved gentagne vaske, og den er også shape ægte, hvilket betyder, at microfiberen ikke mister sin elastiske egenskaber ved brug og vask.

Vask derfor kun på 30 grader, og brug aldrig tørretumbler til tørring, da alle de gode egenskaber vil forsvinde. Microfiberen er hurtigt tørrende.

Microfiberen er fremstillet i Italien, og transporten til Danmark foregår i lastbil. På alle områder er der tænkt på miljøet.

 

+ -

Størrelse

,

Farver i Tim & Simonsens basis microfiber

Antracite, Azzurro, Bianco, Blu, Bluette, Caffe, Fragola, Menta, Nero, Oliva, Sabbia, Sangria, Verde Scuro

Navigation
Luk

Min Kurv

Luk

Ønskeliste

Luk

Kategorier