LUXZUZ Helily Blouse

449,00 kr.

LUXZUZ Helily Blouse er en super anvendelig kortærmet bluse med hør. Blusen har rundhals, der åbner op i et V, samt en lille knap og et læg. Bundkanten afrundes pænt og er lidt længere bag til. Blusens længde i str. M er ca. 67 cm. Blusen er en løs model med fin rummelighed, og den kan anvendes til alle sommerens dejlige varme dage, om det er fest eller hverdag.

Varen er vasket og efterfølgende tumblet. Denne form for efterbehandling gør varen blød, og samtidigt opnår man et lækkert afslappet, let krøllet og naturligt look. Med behandlingen er al krymp fjernet fra varen. Til gengæld vil tøjet “vokse” lidt når man bruger det, så det kommer til at føles en smule mere rummeligt. Kvaliteten i naturfibre er derfor unikke.

Husk hvis du ønsker det, kan du vaske og derefter tørretumble tøjet. På den måde bibeholder du det bløde og let krøllede look. Hvis du tumbler tøjet, skal det vendes med vrangen ud. Vi anbefaler dog ikke, at du tørretumbler tøjet efter hver vask, da det slider mere på tøjet, samt er belastende for miljøet.

Kvalitet: Linen 52% – Cotton 48%

 

+ -

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: , , , , , , , , ,
Navigation
Luk

Min Kurv

Luk

Ønskeliste

Luk

Kategorier