du Milde My far way Journey duDolly

1.399,00 kr.

du Milde My far way Journey duDolly er en flot sommerkjole i røde og hvide farver – det er jo tilnærmelsesvis en nationaldragt. Af den grund alene bør alle jo have sådan en i garderoben.

du Milde My far way Journey duDolly har et flot blomsterprint i rødlige og lyse farver, og manchetterne  forneden og på ærmet er hvide. Netop den kombination fortæller en, at sommeren er på vej.

Modellen sidder flot til over skuldre og ned over barmen. Udskæringen er skåret flot ned til barmen, og der er elastik i udskæringen. Kjolen går lidt ind i taljen uden at sidde tæt på kroppen, hvorefter den går ud i et flot A formet skørt. Kjolen er ca knælang, og ærmerne går til albuerne. Du kan derfor bruge denne kjole både til hverdag og fest. Dress op med en høj hæl eller dress ned men en cool sneak.

Materialet er 92% viskose og 8% elastan, og derfor er der meget stræk i stoffet.

Vaskes ved 30 grader skånsom vask uden blegemidler og hængetørrer på bøjle. Anvend ej vaskepose, skyllemiddel eller tørretumbler.

du Milde kjolerne designes af Mette Hjordkvist, som selv syer, strikker og hækler pynten på kjolene. Kjolerne er kendt for deres gode kvalitet og deres fantastiske pasform. De unikke kombinationer af stoffer, sjove og skægge detaljer samt dejlige farver, er med til at give kjolerne deres helt eget udtryk. De gamle håndarbejdstraditioner er gennemgående i designet, og når designet er færdigt og forlader Mettes hånd, håndlaves det efterfølgende af Europæiske kvinder i Polen og Portugal. Kjolerne transporteres herefter med lastbil til Danmark.

+ -

Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Navigation
Luk

Min Kurv

Luk

Ønskeliste

Luk

Kategorier