Tim & Simonsen Margrethe Sandal

999,00 kr.

Tim & Simonsen Margrethe Sandal er en ny udgave i Tim & Simonsens store varekatalog af fantastiske sandaler. Margrethe er lige en anelse lavere end deres høje kilehæl, og med sine 7 cm bagtil og 2,5 cm foran, føles det kun endnu nemmere at gå i denne model. Man mærker ganske simpelt ikke, at man er oppe i højden.

Med den brede rem over forfoden, sidder den godt fast på foden, og som en lille bonus er den også velegnet til at skjule knyster. Skindet er bygget op, så det går hen over uden at have en kant på knysten, så sandalen er meget behagelig at have på.

Sandalen er bygget op over en kilehæl, hvor den indvendigt er belagt med memory skumsåler, som sikrer dig maksimal komfort og flexibilitet. Ovenpå memoryskummet er den betrukket med lammeskind, som sikrer fuld åndbarhed til foden. Overlæderet er kalveskind og derfor flexibelt og tilretter sig derfor til din fod. Sandalen må derfor meget gerne sidde godt fast på foden fra start, da den dermed tilpasser sig netop din fod.

Alle sandaler er made by hand, hvilket betyder, at skindet er skåret, stikningerne syet, sål og overdel samlet, overdelen læstet og derefter pakket i silkepapir og i kasser – altsammen made by hand.

Skindet er LWG certificeret, hvilket betyder, at skindet er fremstillet iflg. EU-regler og med mest mulig hensyn til miljøet mht. vandspild, energiforbrug, luftforurening mm. Skindet kommer fra køer, deri forvejen er brugt til fødevarer og anden fremstilling, således at vi sikrer os, at hele dyret er brugt til fremstilling. Husk at skind fra dyr også har variationer i huden, ligesom vi mennesker har.

Husk at pleje dine sandaler både indvendigt og udvendigt med skindcare, så de kan holde længere. Dette gøres både før brug og løbende ved brug. Husk også at lade dine sandaler få en pause, så de kan tørre op, hvis de har fået vand eller suget sved fra foden.

+ -

Tim & Simonsen sandaler

Brandi, Hielo, Jadite

Størrelse

, , , , , ,

Navigation
Luk

Min Kurv

Luk

Ønskeliste

Luk

Kategorier