Tim & Simonsen Annet Sandaler Suede

649,00 kr.

PREORDER – forventes leveret kort efter påske. Pengene trækkes først ved afsendelse.

Tim & Simonsens Annet sandal er en klassiker. År efter år har vi solgt denne helt fantastiske sandal til alle, som sætter sundhed og komfort højt på dagsordenen.

Sandalen bygger på en lækker korkbund med gummi under. Ovenpå sålen er der lagt et godt lag memoryskum, som giver støtte til hele foden og ekstra bag tæerne, i svangen og omkring hælen. Ovenpå er sålen betrukket med lammeskind, så den er åndbar for fødderne. Den suger derfor fugten fra dine fødder, således at du altid går rundt med tørre fødder. Sandalen skal derfor have luft efterfølgende til at komme af med fugten, så hvis du er typen, der går i sandalerne hele dagen og hver dag, så anbefaler vi du som minimum har 2 par at skifte i mellem, så sandalen altid har en dag til at lufte ud i inden brug igen. På den måde holder dine sandaler meget længere.

På overdelen er sandalens remme lavet af ruskind og derfor både åndbare og flexible, således at de former sig efter fødderne. De må meget gerne sidde stramt første gang du tager dem på – de skal nok give sig og forme sig til netop din fod. De passer til normale og brede fødder. De helt smalle fødder er de ikke velegnet til.

Sandalerne findes i flere farver.

Læs vejledningen som følger med sandalerne omkring imprægnering mm før anvendelse.

+ -

Tim & Simonsen sandaler

Fandango/Kaki, Gramma/Rosa, Mandarina/Bordeaux, Rojo/Fuego

Størrelse

, , , , , , , ,

Navigation
Luk

Min Kurv

Luk

Ønskeliste

Luk

Kategorier