Tim & Simonsen Liberty Sandal Platino

999,00 kr.

Tim & Simonsen Liberty Sandal Platino er en ny pige i klassen. Liberty er pigen, som gerne vil ses og shine, og det kommer hun til. Men hun er også helt fantastisk at gå i, for hun indeholder alle de sædvanlige fantastiske egenskaber, som de øvrige sandaler fra Tim & Simonsen. Liberty er også god til et par jeans og en top på en dejlig sommerdag.

Sandalen er bygget op på en god bund med en høj hæl, hvor bunden indvendigt er belagt med memory skumsåler, som sikrer dig maksimal komfort og flexibilitet. Ovenpå memoryskummet er den betrukket med lammeskind, som sikrer fuld åndbarhed til foden. Overlæderet er kalveskind på undersiden og textil på oversiden og derfor delvist flexibelt. Der er små sten på.

Alle sandaler er made by hand, hvilket betyder, at skindet er skåret, stikningerne syet, sål og overdel samlet, overdelen læstet og derefter pakket i silkepapir og i kasser – altsammen made by hand.

Skindet er LWG certificeret, hvilket betyder, at skindet er fremstillet iflg. EU-regler og med mest mulig hensyn til miljøet mht. vandspild, energiforbrug, luftforurening mm. Skindet kommer fra køer, deri forvejen er brugt til fødevarer og anden fremstilling, således at vi sikrer os, at hele dyret er brugt til fremstilling. Husk at skind fra dyr også har variationer i huden, ligesom vi mennesker har.

Husk at pleje dine sandaler både indvendigt og udvendigt med skindcare, så de kan holde længere. Dette gøres både før brug og løbende ved brug. Husk også at lade dine sandaler få en pause, så de kan tørre op, hvis de har fået vand eller suget sved fra foden.

+ -

Navigation
Luk

Min Kurv

Luk

Ønskeliste

Luk

Kategorier