Tim & Simonsen Oda Sandal Negro

899,00 kr.

Tim & Simonsen Oda Sandal Negro er en elegant flad sandal med remme med små spænder, så sandalen kan spændes ud og ind i forhold til din fod. En sandal til dig som ikke vil op i højden, men som gerne vil have en elegant sandal på til festen, eller blot til hverdagen. Den er flot både til en kjole og til et par jeans.

Indvendigt er sålen belagt med memory skumsåler, som sikrer dig maksimal komfort og flexibilitet. Ovenpå memoryskummet er den betrukket med lammeskind, som sikrer svedabsorbering og fuld åndbarhed til foden. Remmene er af kalveskind.

Alle sandaler er made by hand, hvilket betyder, at skindet er skåret, stikningerne syet, sål og overdel samlet, overdelen læstet og derefter pakket i silkepapir og i kasser – altsammen made by hand.

Skindet er LWG certificeret, hvilket betyder, at skindet er fremstillet iflg. EU-regler og med mest mulig hensyn til miljøet mht. vandspild, energiforbrug, luftforurening mm. Skindet kommer fra køer, deri forvejen er brugt til fødevarer og anden fremstilling, således at vi sikrer os, at hele dyret er brugt til fremstilling. Husk at skind fra dyr også har variationer i huden, ligesom vi mennesker har.

Husk at pleje dine sandaler både indvendigt og udvendigt med skindcare, så de kan holde længere. Dette gøres både før brug og løbende ved brug. Husk også at lade dine sandaler få en pause, så de kan tørre op, hvis de har fået vand eller suget sved fra foden.

 

+ -

Navigation
Luk

Min Kurv

Luk

Ønskeliste

Luk

Kategorier