Tim & Simonsen Bohemia Sandal

849,00 kr.

Tim & Simonsen Bohemia Sandal er årets nyhed – en flad sandal bygget på samme bund som Annet sandalerne og med tekstil remme med spænde, så sandalen sidder fast på foden. Sandalen findes i 3 farvenuancer: 1 multifarvet og 2 flerfarvet.

En helt igennem fantastisk flad sandal, rustik og farverig. Sålen bygger på Tim & Simonsens meget kendte Annet sandal, som er en korkbund med god gummi under. Ovenpå korken ligger der en sål af memoryskum, som giver komfort og flexibilitet til hele foden, og ekstra memoryskum til at aktivere tæerne, ekstra i svangen og rundt om hælen. Ovenpå memoryskummet er der betrukket med lammeskind, som er transporterer sveden væk fra din fod, som dermed holdes tør. En sandal der bygger på sundhedsprincipper, og som du kan gå i hele dagen. Remmene er af tekstil.

Alle sandaler er made by hand, hvilket betyder, at skindet er skåret, stikningerne syet, sål og overdel samlet, overdelen læstet og derefter pakket i silkepapir og i kasser – altsammen made by hand.

Skindet er LWG certificeret, hvilket betyder, at skindet er fremstillet iflg. EU-regler og med mest mulig hensyn til miljøet mht. vandspild, energiforbrug, luftforurening mm. Skindet kommer fra køer, deri forvejen er brugt til fødevarer og anden fremstilling, således at vi sikrer os, at hele dyret er brugt til fremstilling. Husk at skind fra dyr også har variationer i huden, ligesom vi mennesker har.

Husk at pleje dine sandaler indvendigt med skindcare, så de kan holde længere. Dette gøres både før brug og løbende ved brug. Husk også at lade dine sandaler få en pause, så de kan tørre op, hvis de har fået vand eller suget sved fra foden. Hvis ikke de får luft, vil korken med tiden smuldre.

 

 

+ -

Tim & Simonsen sandaler

Rosa, Tejido Multi, Verde

Størrelse

, , , , , , , ,

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: , , , ,
Navigation
Luk

Min Kurv

Luk

Ønskeliste

Luk

Kategorier